Facaderenovering

Jeg har mange års erfaring med Facaderenovering og isolering af facader?

Facaderenovering og isolering af facader?

Med årene kan facaderne og dennes isolering blive svækket, så hvis det er blevet tid til at få renoveret bygningens facader? Så lad os hos MMB MurerMester Bergqvist varetage din opgave. Jeg har specialiseret mig i renovering af facader, jeg har over 24 års erfaring i byggebranchen og har renoveret utallige af facader.

 

Hvornår er det nødvendigt med en renovering af facaden?

Der kan være en del årsager til behovet for en renovering af facaden. jeg er tit stødt på problemer såsom revner i murværket, afskalninger, og sokler på bygningerne der falmer og revner, og også hvor der er behov for, at facaden skal males hvert andet år. Jeg har Murermester i gennem mange år erfaringen og ekspertisen til at sikre et flot og et holdbart resultat

​Kontakt mig gerne hvis du skal have udført Facaderenovering, ​Fugning af facaden eller ​Facadeisolering

 

Skal jeg også renovere Jeres facader?

Jeg bor selv i Ugerløse i Holbæk kommune og netop i Holbæk og omegn kører jeg hver dag ud og løser mange opgaver som facaderenovering for privatpersoner og erhvervskunder Men jeg kører også i Faxe, Greve, Guldborgsund, Kalundborg, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Solrød, Sorø, Stevns og Vordingborg. Jeg løser dog også gerne opgaver for kunder i det øvrige København, ligesom jeg også gerne kører til Nordsjælland.