Badeværelser

Som Årets Murer 2021 tilbyder jeg grundigt og professionelt håndværk.

Etablering af nyt badeværelse? Renovering af badeværelse?

Etablering af nyt badeværelse? Renovering af badeværelse? Så er du kommet til det rette sted. MMB MurerMester Bergqvist er din lokale murer med over 24 års erfaring inden for renovering af badeværelse samt etablering af nyt.

Med adresse i Ugerløse, som er beliggende i Holbæk Kommune, tilbyder MMB MurerMester Bergqvist badeværelsesløsninger for både private kunder og for erhvervskunder i hele Region Sjælland.

Vi bliver typisk fundet på nettet ved søgninger på

Murer i Faxe, Murer i Greve, Murer i Guldborgsund, Murer i Holbæk, Murer i Kalundborg, Murer i Køge, Murer i Lejre, Murer i Lolland, Murer i Næstved, Murer i Odsherred, Murer i Ringsted, Murer i Roskilde, Murer i Slagelse, Murer i Solrød, Murer i Sorø, Murer i Stevns og Murer i Vordingborg. Men vi kører også gerne ud til kunder i København eller Nordsjælland.

Et alsidigt murerfirma

Jeg valgte i 2017 at starte et alsidigt murerfirma hvor jeg altid vil leverer et professionelt og kvalitetsmæssigt murerarbejde der sikrer dig et stærkt badeværelse, uanset hvor stor eller lille en renovering eller modernisering der er tale om. Jeg går op i enhver detalje, så du kan være sikker på at få et flot og holdbart resultat. Jeg er ikke selv tilfreds, før du som kunden er det.

 

Skal vi etablere dit nye badeværelse eller renovere det gamle?

Jeg bor selv i Ugerløse i Holbæk kommune og netop i Holbæk og omegn kører jeg dagligt ud og løser mange opgaver som etablering af nyt badeværelse og Renovering af badeværelser for privatpersoner og erhvervskunder.
Men jeg kører også i Faxe, Greve, Guldborgsund, Kalundborg, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Solrød, Sorø, Stevns og Vordingborg.
Jeg løser dog også gerne opgaver for kunder i det øvrige København, ligesom jeg også gerne kører til Nordsjælland.