HAR DU BRUG FOR ET TOP BEDØMT OG KVALITETSBEVIDST MURERFIRMA?

Badeværelser

Som Årets Murer 2021 tilbyder jeg grundigt og professionelt håndværk.

Vinder af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2021 i kategorien Året Murer 2021 (ingen ansatte)

Konkurrencedygtige priser på badeværelser
 • Jeg bliver tit spurgt om, hvor meget det koster for et nyt badeværelse. Svaret er ikke så simpelt som man ville tro. Der er meget stor forskel på, hvor meget et nyt badeværelse koster eller en badeværelsesrenovering koster. Den endelige pris afhænger nemlig bl.a. af Hvor stort eller lille en renovering er der tale om? ​Hvilke ønsker har du som kunden til materialerne? Hvor lang tid tager opgaven?

Jeg vil gerne kontaktes
 • Hvis du er klar til at tage næste skridt kan du enten ringe til mig eller udfylde kontaktformularen, Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

   


Facaderenovering

Jeg har mange års erfaring med Facaderenovering og isolering af facader?

Facaderenovering og isolering af facader? Med årene kan facaderne og dennes isolering blive svækket, så hvis det er blevet tid til at få renoveret bygningens facader? Så lad os hos MMB MurerMester Bergqvist varetage din opgave. Jeg har specialiseret mig i renovering af facader, jeg har over 24 års erfaring i byggebranchen og har renoveret […]

Konkurrencedygtige priser på facaderenovering og isolering af facader
 • Priserne på facaderenoveringer afhænger en række forskellige faktorer, og derfor beregner jeg altid en specifik pris på hver enkelt opgave. Den endelige pris afhænger af, hvor mange m2 facade der skal renoveres eller isoleres og også hvilken form for facaderenovering der er behov for i hvert enkelt tilfælde. Derfor starter med et uforpligtende møde, hvor alle aspekter af opgaven bliver drøftet så i er 100% sikre på hvad der skal laves.

Jeg vil gerne kontaktes
 • Hvis du er klar til at tage næste skridt kan du enten ringe til mig eller udfylde kontaktformularen, Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.


Murerarbejde

Søger du en alsidig murer? Jeg tilbyder den totale løsning inden for murerfaget

Murer i Holbæk med erfaring Jeg er tit blevet kaldt mureren med de mange kompetencer ​Med over 25 års erfaring som murer, har jeg både erfaringen og ekspertisen til at varetage din opgave. Jeg håndterer blandt andet opgaver som:​ Nyt køkken Nyt badeværelse Renovering af trapper Omfugning Vandskuring & pudsearbejde Gulvklinker Betongulve Fugtisolering af kælder […]

Processen er simpel
 • 1. Udfyld formularen.
  2. Vi besigtiger opgaven
  3. Du får et uforpligtende tilbud
  4. Der aftales en start og slutdato
  5. Arbejdet udføres!